Takis Barberis Group


Takis Barberis Group

Τάκης Μπαρμπέρης - κιθάρα

Μάνος Σαριδάκης - πλήκτρα

Χρήστος Κεχρής - μπάσο

Γιώργος Μπαρμπέρης - τύμπανα

 

Takis Barberis Discography: 

 

"Something From July" "(Lyra 1990)

"Αre You Happy?"(Lyra 1992)

"Episodes"(Lyra 1995)

"Naiva"(Lyra 1998)

"Porto Kayio"(Libra 2004)

“In Parallel” w.Petroloukas Chalkias(Lyra 2010)

‘’Jargon’’(2013)

Το Takis Barberis Group παρουσιάζει παλαιότερες αλλά και νέες συνθέσεις του Τάκη Μπαρμπέρη από το τελευταίο  άλμπουμ με τίτλο ‘’Jargon’’, καθώς και κάποιες από τη νέα ακυκλοφόρητη δουλειά του. Μουσική με βάση την Jazz που αφομοιώνει  πολλά στοιχεία από funk, rock, ινδική, αφρικάνικη, βαλκανική και ελληνική μουσική.